• 06:00

    Notícies 3/24 (4h30min)

  • 10:30

    Néixer de nou (20min)

  • 10:50

    Signes dels temps (35min)

  • 11:25

    Oh Happy Day!: Gala 5 (1h50min)

  • 13:15

    Polònia (40min)

  • 13:55

    (35min)

  • 14:30

    Telenotícies migdia (1h10min)

  • 15:40

    Michael Clayton (2h05min)

  • 17:45

    El color púrpura (2h45min)

  • 20:30

    Generació Digital (30min)

  • 21:00

    Telenotícies vespre (55min)

  • 21:55

    La gent és el negoci (40min)

  • 22:35

    Trinxeres: De Faió a Flix: la batalla de l'Ebre 1 (1h)

  • 23:35

    Gol a gol (1h20min)

  • 00:55

    Temps de neu (25min)

  • 01:20

    Tria33 (15min)

  • 01:35

    O Faro: Episodi 283 (50min)

  • 02:25

    (30min)

  • 02:55

    Blues a l'estudi: The Big Jamboree (50min)

  • 03:45

    Fusió i swing a l'estudi: Casares New Orleans Quartet (45min)

  • 04:30

    Jazz a l'estudi (45min)

  • 05:15

    Jazz a l'estudi (45min)