• 06:30

    Veïnats: Sa plaça de Sóller (55min)

  • 07:25

    Baleartnostrum: Pepa de drap, forra de paret i senalla (25min)

  • 07:50

    Com a ca nostra: Can Alomar (30min)

  • 08:20

    L'hora del conte: La rateta que agranave l'escaleta (10min)

  • 08:30

    Rupert & Sam (10min)

  • 08:40

    L'hora del conte: La paparreta (10min)

  • 08:50

    Top 10: Dites i refranys (45min)

  • 09:35

    Mosaic: Hakuna Group, sherpas tecnològics (25min)

  • 10:00

    (50min)

  • 10:50

    Súper Esports (3h06min)

  • 13:56

    IB3 Notícies Cap de Setmana (1h04min)

  • 15:00

    El temps (05min)

  • 15:05

    El curiós cas de Benjamin Button (2h45min)

  • 17:50

    Això és mel: Les entranyes de la terra (1h15min)

  • 19:05

    Súper Diumenge (50min)

  • 19:55

    (35min)

  • 20:30

    IB3 Notícies Cap de Setmana (1h05min)

  • 21:35

    El temps (05min)

  • 21:40

    Gent de la mar (3h45min)

  • 01:25

    IB3 Notícies Cap de Setmana (40min)

  • 02:05

    El temps (05min)

  • 02:10

    Súper Esports (1h40min)

  • 03:50

    Pitiüses, entre pins i savines: Eivissa Vila (1h10min)

  • 05:00

    Paisatges (10min)

  • 05:10

    Balears des de l'aire: Eivissa (30min)

  • 05:40

    Jo hi era: Els primers 600 de Balears i el boom turístic dels anys 60 (30min)