• 06:10

    Hizkamizka (40min)

  • 06:50

    Euskal Herria, bide batez: Ernioko bideak (25min)

  • 07:15

    Mountain Gorilla (1h45min)

  • 09:00

    Sei Argazkitan: Miguel Lazpiur (1h10min)

  • 10:10

    Berandu baino lehen (1h05min)

  • 11:15

    Gu Ta Gutarrak Jai School (1h05min)

  • 12:20

    Hi, Selfie! (1h40min)

  • 14:00

    Gaur Egun (50min)

  • 14:50

    Eguraldia (10min)

  • 15:00

    Txoriene Zigor Iturrietarekin: Iñaki Aurtenetxe (Uritxeberri arraindegia) (1h05min)

  • 16:05

    A Ze Banda! (1h20min)

  • 17:25

    Burubero (55min)

  • 18:20

    Fundamentu Pixkat (25min)

  • 18:45

    DBH (15min)

  • 19:00

    Abenturaroa (30min)

  • 19:30

    Santana hegaluzetan (30min)

  • 20:00

    Gaur egun (50min)

  • 20:50

    Eguraldia (35min)

  • 21:25

    Hi, Selfie!: Algorta (55min)

  • 22:20

    (50min)

  • 23:10

    Biotz alai algortako kaleetan (50min)

  • 00:00

    Bilbo denboraren mugan (45min)

  • 00:45

    Kantugiro: Bilbo (1h10min)

  • 01:55

    Goenkale (2h)

  • 03:55

    Hasiberriak (45min)

  • 04:40

    Martin (1h05min)

  • 05:45

    Hizkamizka (1h)