• 06:00

    Zona Zàping (15min)

  • 06:15

    Futbol Cat (25min)

  • 06:40

    Tot l'esport (25min)

  • 07:05

    Efectivament (1h05min)

  • 08:10

    Crackòvia (26min)

  • 08:36

    Assaboreix el món amb en Pascal (23min)

  • 08:59

    La cuina creativa de sertao (27min)

  • 09:26

    Amsterdam: El ressò dels 70 (25min)

  • 09:51

    Amsterdam: El ressò dels 70 (26min)

  • 10:17

    Safari al Grand Canyon (46min)

  • 11:03

    El Líban, Els monts del Líban (43min)

  • 11:46

    Expedició Borneo (49min)

  • 12:35

    Tots al tren! (53min)

  • 13:28

    Assaboreix el món amb en Pascal (23min)

  • 13:51

    La cuina creativa de sertao (26min)

  • 14:17

    Les aventures culinàries de Sarah Wiener (43min)

  • 15:00

    Timbavati, l'èpica dels felins (52min)

  • 15:52

    El Líban, Els monts del Líban (43min)

  • 16:35

    Darwin i més enllà (51min)

  • 17:26

    (25min)

  • 17:51

    Suïssa 3 (07min)

  • 17:58

    Assaboreix el món amb en Pascal (23min)

  • 18:21

    La cuina creativa de sertao (26min)

  • 18:47

    Les aventures culinàries de Sarah Wiener (43min)

  • 19:30

    Vela: Barcelona World Race (05min)

  • 19:35

    Tot l'esport (25min)

  • 20:00

    Esportclub (1h)

  • 21:00

    Zona UFEC (15min)

  • 21:15

    Crackòvia (25min)

  • 21:40

    Tot l'esport (20min)

  • 22:00

    Esportclub (1h)

  • 23:00

    Efectivament (1h05min)

  • 00:05

    Tot l'esport (25min)

  • 00:30

    Efectivament (1h05min)

  • 01:35

    Tot l'esport (25min)

  • 02:00

    Esportclub (1h)

  • 03:00

    ACB: Barcelona-Gipuzkoa Basket (1h05min)

  • 04:05

    Stunt Heroes (25min)

  • 04:30

    (25min)

  • 04:55

    Tot l'esport (1h05min)